Bezorgen:
Je bestelde artikel(en) kan bezorgt worden op elk door jou opgegeven adres. Als je bijzondere wensen hebt voor wat betreft een bezorgdatum wat verder in de tijd is, door bijvoorbeeld een aanstaande verhuizing, dan raden we je aan om zo spoedig mogelijk na je online bestelling, contact met ons op te nemen per email, info@susastyle.nl, onder vermelding van het bestelnummer en de gewenste bezorgdatum en tijdstip. En als je dan ook je telefoonnummer doorgeeft, kunnen we ten alle tijde contact met je opnemen.

Levertijd
De levertijd van je aangekochte artikelen is 2-4 werkdagen. Zodra je bestelde artikelen naar jou onderweg zijn, krijg je daarvan een bevestiging per email. Soms kan door bepaalde omstandigheden een levering langer duren, door bijvoorbeeld officiële feestdagen, door extra drukte, door levering op een Waddeneiland of in het buitenland. Bij speciale bestellingen, zoals bij maatwerk, zal ook de levertijd langer zijn.
Wanneer een levering niet binnen 2-4 werkdagen kan plaatsvinden, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Verzendkosten
Gratis bij bestellingen binnen Nederland en België boven €50. Daaronder €4,95.

Ophalen:
Wil je liever je bestelling ophalen? Maak dan telefonisch een afspraak met ons en dan zorgen wij dat je bestelling klaar staat op het afgesproken tijdstip. Na het ophalen zullen wij de door jou vooraf betaalde verzendkosten terugstorten.

© 2020 - 2024 SusaStyle | sitemap | rss