Het is natuurlijk erg jammer wanneer de aankoop van een artikel niet helemaal naar wens is. Dat kan gebeuren. Binnen 14 dagen na de aankoop datum mag het artikel zonder opgave van reden naar ons retour komen, mits de hangtag/het kaartje aan het product zitten en het product met de eventuele verpakking onbeschadigd is. Neem te allen tijde contact met ons op, zodat we het retourproces kunnen regelen. 
Stuur hiervoor een email naar info@susastyle.nl en vermeld hierin de ordergegevens en wat je wilt retouren. Je kunt ons ook telefonisch bereiken, mocht je liever even direct contact hebben.


Er zijn de volgende 2 mogelijkheden:

Retour zenden
Het artikel graag zo goed mogelijk verpakken in de oorspronkelijke verpakking met label. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Op de dag dat het artikel weer bij ons binnen is en de retourafhandeling compleet is, zullen wij het aankoopbedrag op je bankrekening terugstorten. Het bedrag zal dan met 2-3 dagen weer op je bankrekening staan.

Omruilen
In het geval van omruilen kun je er voor kiezen om het artikel mee te nemen naar onze locatie in Drachten. Je kunt dan de collectie zien en we kunnen je eventueel helpen om het juiste artikel uit te zoeken. Wil je het artikel omruilen, maar kan je niet naar onze locatie in Drachten komen? Dan zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.

© 2020 - 2023 SusaStyle | sitemap | rss