Een sierkussen of vloerkussen van SusaStyle brengt elegantie op je bank, je bed of op je vloer!

Snel uitgekeken op je sierkussen? Is de jeu er na een tijdje wel af? Is het te hard of te slap? Te stug misschien en eigenlijk niet comfortabel genoeg om er met  je hoofd op te liggen?

Je kent het vast wel, het kussen probleem….Het is natuurlijk maar een luxe probleem, want waar hebben we het eigenlijk over. Maar ja, als jij je interieur en de beleving van je ruimte wel belangrijk vind dan heb je er wel mee te maken. En eerlijk is eerlijk, soms zijn we er in totaal best wel wat centen aan kwijt als je steeds maar weer een nieuwe koopt omdat datgene wat je hebt gekocht het toch niet helemaal is. Het is dan niet echt een toevoeging voor je interieur, het lift je interieur niet echt op, of het is te hard, te slap, te stug of gewoon niet comfortabel genoeg. Je wilt natuurlijk dat het èn heel mooi is èn ook nog eens super comfortabel! Hoe vaak is het ons zelf al niet overkomen, dat we een nieuw kussen hebben aangeschaft om onze bank even mee op te leuken, maar dat we er al gauw op uitgekeken raakten. Dan nog de ervaring dat na verloop van niet al te lange tijd de kwaliteit van een kussen tegen lijkt te vallen. Op een dag valt je ineens op dat het leuke kussen een vreemde vorm heeft gekregen. Jij maar schudden en kneden, maar de vorm komt niet terug en is de vulling ingezakt en lijkt je kussen meer op een kruimelige aardappel. Dan denk je, laat me het kussen gaan bijvullen, maar dat blijkt vaak niet mogelijk omdat het geen rits of opening heeft. Daar zit je dan met je kussen…..eigenlijk is er dan al niets meer aan en moet je weer opzoek naar nieuwe sierkussen op het ingezakte kussenleven weer op te frissen. En alles lijkt ook zo op elkaar, waardoor je het gevoel krijgt dat iedereen thuis dezelfde soort kussens op de bank heeft. Niks bijzonders, een “eenheidsworst” zullen we maar zeggen…..

De ultieme kussen-ervaring bij jou thuis op de bank, of je bed of gewoon op je vloer.

Uiteindelijk wil je een kussen die echt goed past in je interieur en waar je lekker tegen aan kan zitten of liggen in een relaxstandje na een lange dag. Je wilt iets moois, iets bijzonders, iets wat net even anders is dan wat je al overal ziet.

Omring jezelf met de sfeervolle kussens van SusaStyle om op te ontspannen en om comfortabel te zijn

Want wat is er fijner dan thuis komen op een bank waar èn een prachtige èn een zijdezachte sierkussens liggen? Wat is er fijner dan thuis komen in je slaapkamer met kussens op je bed waarbij je heerlijk kan wegdromen? Wat is er fijner dan thuis komen en op de grond te kunnen ploffen op een vloerkussen wat een waanzinnig mooie eyecatcher is?

Overal waar de kussens van SusaStyle liggen worden ruimtes verrassender, mooier en vooral prettiger om in te leven

Dit geldt al voor de onze prachtige collectie Perzische vloerkleden, maar ook zeker voor onze collectie bijzondere Perzische kussens. Van sierkussen tot poef-/vloerkussen. In de designs ligt de basis van de authentieke schoonheid van patronen uit de Perzische kunst, maar dan wel in een nieuw en modern jasje. De kussens hebben de elegantie van deze tijd! Wij van SusaStyle geloven in de kracht van de combinatie van nieuw en authentiek, een mix van modern en traditioneel.

De stof is heel zacht en sterk en door het vleugje zijde wat er in de stof zit, heeft het een subtiele grans en voelen ze heel prettig en comfortabel aan. Het geeft een fijne ondersteuning in iedere relaxhouding en is het kussen bij te vullen, mocht het zijn als je het kussen wat te dun of te slap vindt worden. Ieder model heeft een rits in zowel de buitenhoes als in de binnenhoes. Toch per ongeluk een nare vlek op de hoes? Deze kan prima mee draaien in een fijnwasje op 30 graden. Hoe prettig is dat?

susastyle sierkussens en vloerkussens


susastyle kussens sierkussens vloerkussens

© 2020 - 2024 SusaStyle | sitemap | rss